همه چیز در مورد ضد کف الکلی ISD-400

ساخت وبلاگ

ضد کف الکلی ISD-400 یک ترکیب شیمیایی بسیار پرکاربرد در صنایع مختلف است. این ضد کف یک بدون سیلیکون بر پایه اسید های چرب مانند کوپلیمرهای اتیلن گلیکول و پلی پروپیلن گیلکول ساخته شده است. ضد کف الکلی ISD-400 خواص ضد کف و پراکندگی بسیار خوبی در صنایع مختلف دارد. ضد کف های الکلی از معلق شدن ذرات الکل چرب در یک فاز آبی تشکیل می شوند.

کف زدا، عوامل ضد کف و عوامل آزاد کننده هوا، کمک پردازش های شیمیایی هستند که برای به حداقل رساندن یا حذف کف در عملیات صنعتی به کار می روند. در حالی که این اصطلاحات اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند، آنها مکانیسم های مختلفی را به کار می گیرند. کف زداها عوامل کنترل کننده کف هستند که برای کاهش یا حذف کف پس از تشکیل به سیستم اضافه می شوند.

مواد ضد کف در واقع مواد کنترل کننده کف هستند که به یک سیستم یا فرمولاسیون اضافه می شوند تا از ایجاد کف جلوگیری کنند. عوامل رها کننده هوا به حذف گازهای حباب شده از محلول و بالا بردن آنها به سطح کمک می کنند.

بسیاری از فرمول‌ های شیمیایی هم از بروز کف جلوگیری می‌ کنند و هم کف را از بین می‌ برند، در این صورت می‌ توان آن‌ ها را هم به عنوان عوامل ضد کف و هم به عنوان کف زدا طبقه ‌بندی کرد. علاوه بر این، بسیاری از کف ‌زدا ها بر هوای وارد شده تأثیر می‌ گذارند، در حالی که برخی از عوامل آزاد کننده هوا، فرآیند بی ‌ثبات ‌سازی کف سطحی را انجام می دهند.

ضد کف ها چگونه کار می کنند؟

به طور کلی یکی از الزامات اولیه برای ضد کف ها حلالیت جزئی است. یک ضد کف، در اصل، باید «نیمه داخل، نیمه بیرون» باشد. اگر خیلی دور باشد (یعنی خیلی پراکنده یا محلول باشد)، کف را از بین نمی برد و حتی ممکن است به ایجاد کف اضافی نیز کمک کند. اگر خیلی نزدیک باشد (یعنی به اندازه کافی پراکنده نباشد یا در سیستم خیلی نامحلول باشد)، می تواند به تجهیزات بچسبد یا مشکلات دیگری ایجاد کند. ضد کف ها باید برای دستیابی به سطح مناسب سازگاری فرموله شوند.

علاوه بر این، ضد کف ها باید کشش سطحی پایینی داشته باشند و به سرعت در امتداد سطح مشترک گاز و مایع پخش شوند و حداکثر برهمکنش را با کف حاصل کنند. یک ضد کف موثر باید بتواند اجزای فعال سطحی تثبیت کننده کف را جابجا کند و به لایه های کف نفوذ کند تا به گاز محبوس شده اجازه خروج و ترکیدن کف را بدهد.

شیمی ضد کف ها

ضد کف ها در اطراف یک سیال فرموله می شوند که ممکن است روغن سیلیکون، روغن نباتی، هیدروکربن، پلیمر مصنوعی و غیره باشد. اینکه کدام ضد کف برای یک محلول معین مناسب‌ تر است به عوامل مختلفی از جمله ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکی محلول کف‌ ساز، روش تولید کف و نوع کف موجود بستگی دارد. رایج ترین ضد کف ها در صنعت عبارتند از:

ضد کف سیلیکونی و ارگانو سیلیکونی

ضد کف سیلیکونی و ارگانو سیلیکونی در کاربردهای مختلف بسیار کارآمد و مفید هستند. این محصولات بر پایه روغن های سیلیکونی (پلی دی متیل سیلوکسان یا سیلوکسان های اصلاح شده)، اغلب حاوی سیلیس آبگریز پراکنده در محلول هستند. روغن های سیلیکونی کشش سطحی بسیار کمی دارند. این خاصیت به پخش سریع در سطح مشترک گاز و مایع و تسهیل ضعیف شدن لایه های کف و نفوذ دیواره حباب بسیار کمک می کند.

ضد کف غیر سیلیکونی

ضد کف غیر سیلیکونی را می توان به چند دسته تقسیم کرد. به دلیل عملکرد بهینه و هزینه کمتر، پرکاربردترین آنها مبتنی بر روغن معدنی است. ضد کف غیر سیلیکونی نیز با روغن های گیاهی، استرها، الکل های چرب، پلیمرهای مصنوعی و غیره، بسته به ویژگی ها، سازگاری و نیازهای هر سیستم کف سازی فرموله می شوند.

این ضد کف ها اغلب شامل ذرات آبگریز (مانند سیلیس، موم و غیره) برای افزایش عملکرد هستند و ممکن است به صورت دیسپرسیون های نامحلول یا نیمه محلول، امولسیون ها یا مایعات 100% فعال خود امولسیون شونده عرضه شوند.

کاربردهای صنعتی ضد کف الکلی ISD-400

کف یک مسئله مهم در بسیاری از عملیات جابجایی و پردازش مواد است. اگر در صنایع کف کنترل نشود، می تواند کارایی دستگاه های تولیدی را کاهش دهد یا بر کیفیت محصولات مانند جوهر، پوشش، رنگ، نوشیدنی، منسوجات و غیره تأثیر بگذارد. بنابراین استفاده از ضد کف ها از جمله ضد کف الکلی  ISD-400بسیار ضروری است و برای کاربردهای خاص می توان از آنها استفاده کرد.

شیمی نو...
ما را در سایت شیمی نو دنبال می کنید

برچسب : ضد کف الکلی ISD,400 , ضد کف الکلی ISD,400 چیست؟ , کاربردهای ضد کف الکلی ISD,400 , قیمت ضد کف الکلی ISD,400 , , نویسنده : شیمی دان shimino بازدید : 284 تاريخ : پنجشنبه 5 اسفند 1400 ساعت: 23:54