آشنایی با موادشیمیایی آزمایشگاهی پر مصرف

ساخت وبلاگ

موادشیمیایی آزمایشگاهی به هر ماده شیمیایی مورد استفاده در آزمایشگاه اشاره دارد. بیشتر آنها معرف های شیمیایی استاندارد یا مواد شیمیایی ساده هستند که به عنوان مواد اساسی برای ترکیب مواد شیمیایی پیچیده تر عمل می کنند. آنها می توانند برای اهداف تحقیقاتی یا تشخیصی مانند تهیه داروها یا در تست های آزمایشگاهی مورد استفاده قرار گیرند.

مواد شیمیایی آزمایشگاهی بر روی نمونه های کوچکی از مواد معدنی (به عنوان مثال سنگ)، مواد آلی یا حتی نمونه های بیولوژیکی انجام می شود. این نوع آزمایشات و تجزیه و تحلیل ها به معرف ها و واکنش دهنده های شیمیایی خاصی نیاز دارند، جایی که مواد شیمیایی آزمایشگاهی وارد می شوند.

شیمی یک علم عمدتاً تجربی و عملی است که به تست های آزمایشگاهی متکی است تا به نتیجه گیری برسد. این که آیا شما یک دانش آموز دبیرستانی هستید که یک واکنش تیتراسیون ساده را انجام می دهید یا یک شیمیدان دارویی که در مورد داروی جدید تحقیق می کند، برای انجام آزمایشات خود به مواد شیمیایی آزمایشگاهی نیاز خواهید داشت.

موادشیمیایی آزمایشگاهی پرکاربرد در آزمایشگاه

استون

استون یک حلال مهم است که اغلب به عنوان یک عامل تمیز کننده در آزمایشگاه ها استفاده می شود. استون کاربردهای عملی دیگری در خارج از محدوده آزمایشگاه دارد. متخصصان پوست از استون برای درمان های مختلف صورت از جمله لایه برداری پوست خشک هنگام درمان آکنه استفاده می کنند. از آنجایی که استون توانایی بسیار قوی در حل کردن چسب دارد، برای حذف باقی مانده چسب فوق العاده از شیشه و چینی نیز استفاده می شود.

در حالی که استون یک ماده شیمیایی رایج است، اما یک ماده فرار و بسیار قابل اشتعال است. استون دارای نقطه اشتعال بسیار پایین 20- درجه سانتیگراد است که به آن توانایی اشتعال آسان در دمای اتاق را می دهد. قرار گرفتن در معرض استون در صورت استنشاق، بلع یا تماس با چشم ها می تواند باعث مشکلات سلامتی حاد و مزمن شود.

بنزن

بنزن یک هیدروکربن است، به این معنی که فقط از اتم های کربن و هیدروژن تشکیل شده است. رایج ترین کاربرد این ترکیب شیمیایی آلی به عنوان واسطه در تولید سایر مواد شیمیایی است. بنزن محصول جانبی احتراق سوخت است و بیش از نیمی از بنزن تولید شده در جهان برای ساخت اتیل بنزن استفاده می شود. از اتیل بنزن برای ساخت پلیمرها و پلاستیک ها استفاده می شود. اگر بخارات بنزن استنشاق یا بلعیده شود، علائم خطر سلامتی ممکن است در عرض چند دقیقه یا چند ساعت آشکار شود.

متانول

متانول یک ماده شیمیایی قابل اشتعال است. امروزه بیشتر متانول از فرآیند کاتالیزوری شامل مونوکسید کربن، دی اکسید کربن و هیدروژن تولید می شود. استفاده اولیه از متانول به عنوان یک محصول پایه برای تولید مواد شیمیایی است. سپس از این مواد شیمیایی برای تولید طیف وسیعی از محصولات از جمله پلاستیک، رنگ و مواد منفجره استفاده می شود.

متانول همچنین می تواند به عنوان سوخت برای برخی خودروهای پرفورمنس استفاده شود. بسیاری از آزمایشگاه ها در سراسر جهان از متانول به عنوان حلال استفاده می کنند. اثرات بهداشتی ناشی از مسمومیت با متانول ممکن است تا پس از یک دوره بدون علامت (1 تا 72 ساعت) قابل مشاهده نباشد.

موادشیمیایی آزمایشگاهی چگونه ذخیره می شوند؟

اگرچه موادشیمیایی آزمایشگاهی با نام آنها برچسب خورده است، اما به طور معمول به ترتیب حروف الفبا ذخیره نمی شوند. در عوض، آنها بر اساس سازگاری شیمیایی و طبقه بندی خطر به منظور جلوگیری از تصادفات ذخیره می شوند. ظروف بی اثر نیز معمولا هنگام ذخیره این نوع مواد شیمیایی استفاده می شود.

به عنوان مثال، اسیدهای معدنی خورنده باید در کابینت های پایین ذخیره شوند. به طور مشابه، مواد منفجره مانند استون پراکسید باید از سایر مواد شیمیایی به دور و جداگانه ذخیره شوند زیرا با اکسیدانرها، اسیدها، پایه ها و مایعات قابل اشتعال بسیار ناسازگار هستند.

شیمی نو...
ما را در سایت شیمی نو دنبال می کنید

برچسب : مواد شیمیایی آزمایشگاهی, موادشیمیایی آزمایشگاهی پر مصرف, موادشیمیایی آزمایشگاهی رایج, نگهداری موادشیمیایی آزمایشگاهی پر مصرف, نویسنده : شیمی دان shimino بازدید : 110 تاريخ : يکشنبه 14 اسفند 1401 ساعت: 22:21