همه چیز در مورد قیمت جوش شیرین

ساخت وبلاگ

قیمت جوش شیرین در بازار براساس کیفیت و شرکت تولید کننده بسیار متغیر است. شما می توانید جوش شیرین را حتی از فروشگاه های مواد غذایی نیز خریداری کنید. همچنین برای اطلاع از قیمت جوش شیرین می توانید به سایت های فروش مواد شیمیایی مراجعه کنید.

جوش شیرین یک پودر کریستالی سفید رنگ است. این نمک به عنوان نمک اسیدی طبقه بندی می شود که از ترکیب یک اسید (اسید کربنیک) و یک باز (هیدروکسید سدیم) تشکیل می شود و با سایر مواد شیمیایی به عنوان یک قلیایی ملایم واکنش می دهد. در دمای بالاتر از 300 درجه فارنهایت (149 درجه سانتی گراد)، جوش شیرین به کربنات سدیم (ماده پایدارتر)، آب و دی اکسید کربن تجزیه می شود.

جوش شیرین بوها را به جای پوشاندن یا جذب، از نظر شیمیایی خنثی می کند. در نتیجه در بمب های حمام و پودرهای دئودورانت بدن استفاده می شود. جوش شیرین تمایل به حفظ pH 8.1 دارد، حتی زمانی که اسیدهایی که pH را کاهش می دهند یا بازهایی که PH را افزایش می دهند به محلول اضافه می شود. توانایی جوش شیرین در قرص سازی آن را به یک ماده جوشان خوب در آنتی اسیدها و محصولات تمیز کننده دندان مصنوعی تبدیل کرده است.

هنگامی که جوش شیرین به عنوان یک پاک کننده به شکل خمیر استفاده می شود یا روی یک اسفنج مرطوب خشک می شود، ساختار کریستالی آن خاصیت سایشی ملایمی ایجاد می کند که برای حذف آلودگی بدون خراش دادن سطوح حساس بسیار مناسب است. قلیاییت ملایم آن باعث می شود اسیدهای چرب موجود به شکل صابونی تبدیل شوند که می توانند به راحتی شستشو داده شوند.

جوش شیرین همچنین به عنوان یک ماده خمیر کننده در تهیه محصولات پخته شده مانند نان یا پنکیک استفاده می شود. هنگامی که با یک عامل اسیدی (مانند آب لیمو) ترکیب می شود، گاز دی اکسید کربن آزاد می شود و توسط سلول های محصول جذب می شود. همانطور که گاز در طول پخت منبسط می شود، دیواره های سلولی نیز منبسط می شوند و یک محصول خمیر مایه ایجاد می کنند.

جوش شیرین علاوه بر مصارف خانگی فراوان، کاربردهای صنعتی زیادی نیز دارد. به عنوان مثال، جوش شیرین هنگامی که گرم می شود، دی اکسید کربن آزاد می کند. از آنجایی که دی ‌اکسید کربن از هوا سنگین ‌تر است، می ‌تواند شعله ‌ها را با دور نگه ‌داشتن اکسیژن خاموش کند و بی‌ کربنات سدیم را به یک عامل مفید در کپسول‌ های آتش ‌نشانی تبدیل کند.

کاربردهای دیگر جوش شیرین در صنعت شامل کنترل آلودگی هوا (به دلیل جذب دی اکسید گوگرد و سایر گازهای اسیدی)، انفجارهای ساینده برای حذف پوشش های سطحی، تولید مواد شیمیایی، دباغی چرم، تهیه مایعات حفاری چاه نفت (زیرا کلسیم را رسوب می دهد و به عنوان روان کننده عمل می کند)، تولید پلاستیک، تولید کاغذ، فرآوری نساجی و تصفیه آب (زیرا سطح سرب و سایر فلزات سنگین را کاهش می دهد) است. قیمت جوش شیرین برای کاربردهای مختلف بر اساس خلوط متفاوت است.

چگونگی تهیه جوش شیرین

نیکلاس لبلان، شیمیدان فرانسوی اولین کسی بود که جوش شیرین را تولید کرد. فرآیند لبلان اولین روش برای تولید خاکستر سودا (Na 2 CO 3 ) بود که از آن بی کربنات سدیم ساخته می شد. در این روش کلرید سدیم (نمک سفره) با اسید سولفوریک حرارت داده شد و سولفات سدیم و اسید هیدروکلریک تولید کرد. سپس سولفات سدیم با زغال سنگ و سنگ آهک حرارت داده شد تا کربنات سدیم یا خاکستر سودا تشکیل شود.

در اواخر دهه 1800، روش دیگری برای تولید خاکستر سودا توسط ارنست سولوای، ​​مهندس شیمی بلژیکی ابداع شد. روش Solvay به زودی در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفت. در فرآیند Solvay، دی اکسید کربن و آمونیاک به محلول غلیظی از کلرید سدیم منتقل می شود. در نتیجه واکنش این ترکیبات بی کربنات سدیم خام رسوب می کند و سپس حرارت داده می شود تا خاکستر سودا و پس از تصفیه جوش شیرین بدست آید.

چشم انداز کاربردهای جوش شیرین

نانوایی های تجاری (به ویژه تولید کنندگان کلوچه) یکی از مصرف کنندگان عمده جوش شیرین هستند. یکی از مهمترین ویژگی های بی کربنات سدیم این است که وقتی در معرض گرما قرار می گیرد، گاز دی اکسید کربن آزاد می کند. این عمل باعث بالا آمدن مواد پخته و درو اقع پف کردن آنها می شود. بی کربنات سدیم در صنایع دارویی و بهداشتی نیز بسیار کاربرد دارد و کاربردهای صنعتی دیگری نیز دارد. بنابراین همچنان یک محصول مهم برای امروز و آینده خواهد بود. برای آگاهی از قیمت جوش شیرین می توانید به فروشگاه های مواد غذایی مراجعه کنید.

شیمی نو...
ما را در سایت شیمی نو دنبال می کنید

برچسب : جوش شیرین , قیمت حوش شیرین , کاربردهای جوش شیرین, خواص جوش شیرین , روش تهیه جوش شیرین , نویسنده : شیمی دان shimino بازدید : 629 تاريخ : سه شنبه 3 اسفند 1400 ساعت: 23:27